Isuzu D-Max ?

Isuzu D-Max rampa incarcare

Isuzu d-max, PICK-UP cu ADN DE CAMION

La baza fiecarui vehicul Isuzu D-Max sta ADN-ul nostru de camion - o combinatie rafinata de putere, eficienta si fiabilitate, dezvoltat in peste un secol de inginerie la cel mai inalt nivel. Isuzu este unul dintre cei mai mari producatori de motoare diesel din lume, cu peste 25.000.000 de propulsoare facute pana acum.

Expertiza noastra in ingineria motoarelor combinata cu un sasiu de camion si milioane de km de testari in cele mai dure conditii au facut ca Isuzu D-MAX sa fie un vehicul capabil sa se descurce in orice situatie. ADN-ul de camion asigura puterea lui Isuzu D-MAX si vi-l livram in fiecare vehicul realizat.

Isuzu D-max in cifre

3500

DE KG - CEA MAI BUNA CAPACITATE DE TRACTARE

1165

DE KG - CEA MAI BUNA SARCINA DE INCARCARE

6,8

% MIXT - CEL MAI BUN CONSUM DIN SEGMENT

235

DE MM - CEA MAI INALTA GARDA LA SOL

4X4

CEL MAI FIABIL MODEL DE PICK-UP

1552/2305

CEA MAI LUNGA BENA: CABINA DUBLA/SIMPLA

Despre Isuzu D-max

Isuzu D-Max teste

DATE TEHNICE GENERALE

Noul Isuzu D-Max este echipat cu propulsor de generatie noua, 1.9 DSL de 164 CP (360 Nm de cuplu) si ofera un consum de combustibil mult imbunatatit. Off-road, Isuzu D-Max se comporta mai bine decat oricand, cu un sistem de comutare 4×4 impecabil, control electronic al stabilitatii (ESC) si un Sistem de Control al Tractiunii (TCS), cu ABS si EBD.

Isuzu D-Max indeplineste standardele stricte Euro 6, avand propulsorul reproiectat la 1.9 DSL de 164 CP cu 360 Nm cuplu. Are cel mai mic consum mixt, de 6,8 – 8,0/100 km si 0 capacitate de tractare de 3.500 kg.

de retinut la Isuzu D-Max

TRACTIUNE

REDUCTOR CONTROLAT ELECTRONIC PERFORMANT

MOTOR

CEL MAI BUN MOTOR DIESEL DIN LUME

CONSUM

CEL MAI ECONOMIC MODEL DE PICK-UP 4X4

isuzu in cifre

Isuzu D-Max offroad

PREZENTAREA COMPANIEI

Cu o productie anuala de aproximativ 700.000 de vehicule comerciale si 1.200.000 unitati de motoare diesel, firma japoneza ISUZU este unul dintre specialistii in motoare diesel, recunoscut pe plan mondial si unul dintre principalii producatori de autovehicule comerciale si motoare diesel.

Lider de piata in Japonia, numarul unu pe piata americana in topul masinilor de import, cu o activitate de succes in Asia, Europa si Australia, Isuzu si-a consolidat pozitia, ca al treilea cel mai mare producator de vehicule comerciale. Aceasta pozitie puternica pe piata se bazeaza pe centre de cercetare si dezvoltare in peste 120 de tari din intreaga lume, axate in special pe dezvoltarea tehnologiei ce foloseste atat combustibili cum ar fi motorina, gaze naturale si solutii hibride, cat si combustibili alternativi.

Colaborarile, precum si proiectele comune cu companii de top si marci de automobile, cum ar fi General Motors, Toyota, Opel si Renault, vorbesc de la sine despre competenta Isuzu.

isuzu in cifre

1916

DIN 1916 - PESTE 100 DE ANI DE INGINERIE LA CEL MAI INALT NIVEL

2008

ESTE ANUL INFIINTARII RETELEI DE DEALERI DIN ROMANIA

25

DE MILIOANE DE MOTOARE DIESEL PRODUSE PANA ACUM