Isuzu D-Max campanie agricultura

Isuzu Dmax

Singurul pick-up cu ADN de camion


Un DA pentru garda la sol

Cu 23,5 cm garda la sol, Isuzu D-Max este lider la clasa lui. Împreunã cu sistemele electronice de asistare, protectia sasiului si garda la sol generoasã vã asigurã o rulare linistitã pe orice tip de teren.


Un DA pentru motorizare

Noul Isuzu D-Max este echipat cu un propulsor de generatie nouã, 1.9 DSL de 164 CP (360 Nm de cuplu) – Euro 6, si oferã un consum de combustibil mixt de 6,8 – 8,0/100 km (cel mai bun la clasa lui).
Foarte important este faptul cã aceastã capacitate cilindricã redusã oferã avantaje financiare importante atât la impozitare, cât si la asigurãri.


Un DA pentru sarcina utilã

Isuzu D-MAX este construit pentru a lucra din greu pentru toti profesionistii. Fie cã sunteti agricultor sau lucrati pe un santier sau aveti o afacere de familie, scara superioarã a designului sasiului oferã o platformã robustã pe toate variantele D-MAX. Versiunea cabinã simplã are o benã de 2.305 m, care poate cãra 1.165 kg, un record pentru clasa pick-up.


Un DA pentru capacitatea de tractare

Motorul Euro 6 de 1.9 DSL genereazã o putere de 164CP si o putere de cuplu de vârf de 360Nm la un nivel scãzut de 2000rpm. Acest lucru ajutã la manevrabilitate si conferã posibilitatea tractãrii unei remorci de pânã la 3,5 tone – record pentru categoria pick-up.

Toate modelele Isuzu D-MAX beneficiazã de garantie 5 ani / 100.000 km si de finantare specialã, cu 0% dobanda. Asiguram finantare dedicata pentru agricultori / constructori.
Pretul afisat pe imagine este pentru versiunea cabina simpla, transmisie manuala.

Vrei sa afli mai multe?

Completeaza formularul!